Så gör vi livet lättare i din stad

Som kommun vill man kunna visa sina invånare att man är en stad i utveckling och kunna erbjuda ny, modern teknik som är lätt att använda. Faktum är att invånarna kräver och förväntar sig det. Inte minst när det kommer till parkering.

Det ska vara enkelt att parkera. Vi på ePARK kan erbjuda ett stort utbud av produkter och tjänster inom parkering för att underlätta för parkeringsägaren, parkeringsförvaltaren samt den som vill parkera bilen på er parkering.

Fördelar med ePARK

 • Enkel att använda
 • Checka in & ut
 • Köp parkering på distans
 • Förläng enkelt din parkeringstid på distans
 • Ha koll på dina parkeringskvitton. Du kan välja att få dina kvitton skickade till dig per epost.

Vad vi kan erbjuda

Vi vill erbjuda kommunerna ett tryggt och enkelt val när det kommer till digitala parkeringslösningar- och system. Vi vet att parkeringar kan vara både komplicerat och tidskrävande. Därför vill vi hjälpa er hela vägen. Vårt system är enkelt att integrera och driftsätta. Detta betyder att vi snabbt kan vara uppe och erbjuda våra tjänster. Vi hjälper även till med teknisk support och kan även bistå med konsultation rörande allt som berör parkering. Vi tror på långsiktiga samarbeten och affärsrelationer där man arbetar med kundens behov i fokus.

Ring 010 – 101 31 10 så hjälper vi er.

Kontakta oss

  Namn

  Epost

  Ämne

  Meddelande

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]